webbutveckling & hemsidor

En stark närvaro på nätet är idag grundläggande för framgångsrika företag och organisationer. En väl utformad och funktionsrik webbplats hjälper dig att nå din målgrupp, engagera användare och konvertera dem till lojala kunder. Våra leverantörer är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda webblösningar som ger din organisation en unik och effektiv digital plattform för att stärka din verksamhet, kommunicera ditt varumärke och stödja dina affärsmål.

Design

En väl genomtänkt och attraktiv design är avgörande för att skapa en framgångsrik webbplats som engagerar och behåller besökare. Vi använder oss enbart av talangfulla designers fokuserade på att skapa designlösningar som är både estetiskt tilltalande och optimerade för att möjliggöra dina affärsmål. Design är mer än bara visuellt utseende; det handlar om att skapa en intuitiv, funktionell och användarvänlig upplevelse som smidigt guidar användare genom webbplatsen

 • Teknisk SEO

  Optimera webbplatsens tekniska aspekter, såsom hastighet, mobilanpassning och struktur, för att säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse.

 • On-page optimering

  Optimera webbplatsens innehåll och metadata, såsom titlar, beskrivningar och alt-texter, för att förbättra dess rankning i sökresultaten.

 • Analys och övervakning

  SEO-verktyg kan användas för att övervaka och analysera din webbplats prestanda, identifiera förbättringsområden och mäta effekten av dina optimeringsinsatser.

 • Nyckelordsanalys

  Identifiera och välja de mest relevanta och effektiva nyckelorden för din webbplats och målgrupp, för att säkerställa att den attraherar rätt besökare.

Sökmotoroptimering

SEO-optimering kan vara avgörande för att driva relevant trafik och potentiella kunder till din verksamhet. Genom att optimera din webbplats för sökmotorer som Google och Bing säkerställer du att din webbplats rankas högt i sökresultaten. Det finns flera beprövade SEO-strategier, som implementeras av våra leverantörer för att förbättrar din webbplats rankning och maximera antalet organiska besökare.

 • Responsiv design

  Skapar webbplatser som anpassar sig till olika skärmstorlekar och enheter, för optimal användarupplevelse oavsett hur besökarens val av plattform.

 • Användarcentrerad design

  Fokuserar på att förstå och möta användarnas behov och förväntningar, för att skapa en webbplats som är intuitiv, engagerande och lättnavigerad.

 • Grafiska element

  Skapar unika grafiska element, såsom ikoner, illustrationer och bilder, för att förstärka webbplatsens visuella intryck och kommunicera ditt varumärkes budskap.

 • Navigation

  Designa en tydlig och konsistent navigationsstruktur som guidar användare genom webbplatsen och hjälper dem att enkelt hitta det de letar efter.

seo-search.png

Prestanda

Prestanda är en kritisk faktor för att säkerställa en snabb och smidig användarupplevelse, vilket påverkar både konverteringsgrad och sökmotorrankning. En välpresterande webbplats leder till nöjdare besökare och förbättrad synlighet online. Våra leverantörer använder beprövade metoder som säkerställer att din webbplats är snabb, effektiv och tillgänglig för alla användare.

 • Hastighetsoptimering

  Förbättra laddningstider och webbplatsens respons genom att minska filstorlekar, optimera bilder och använda tekniker som caching och minifiering.

 • Olika plattformar

  Anpassa din webbplats för att fungera smidigt och effektivt på olika mobila enheter, vilket säkerställer en optimal användarupplevelse oavsett skärmstorlek.

 • Databasen

  Förbättra databasens prestanda genom att optimera dess struktur, indexering och frågor, vilket i sin tur ökar webbplatsens hastighet och effektivitet.

 • Prestandaanalys

  Övervaka och analysera din webbplats prestanda med hjälp av verktyg och metoder som PageSpeed Insights, Lighthouse och Google Analytics.

Innehållshantering och CMS

Effektiv innehållshantering och CMS (Content Management System) är nödvändigt för att kunna upprätthålla en dynamisk och användarvänlig webbplats. Genom att använda kraftfulla och flexibla CMS-plattformar kan du enkelt skapa, redigera och hantera webbplatsens innehåll och funktioner. Med rätt CMS får du full kontroll över din webbplats och dess innehåll.

 • CMS-plattformar

  Vi levererar system som kan integreras med populära CMS-plattformar är så som WordPress, Drupal och Joomla. Alla plattformar har olika fördelar och nackdelar.

 • Plugin och moduler

  CMS-plattformar tillåter olika tilläggen och modulerna som kan användas för att utöka och anpassa funktionerna på din webbplats för kostnadseffektiv utveckling

 • Användarbehörigheter

  Användarbehörigheter och roller krävs vid administrering av webbsidor för att hantera åtkomst och redigeringsrättigheter för olika användare.

 • Skräddarsydda CMS

  Utveckla CMS som är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och krav. Detta möjliggör enkel och effektiv hantering av webbplatsens innehåll och struktur.

skalbarhet.png
;